fbpx

Zonnestudio

Ergoline Advantage 350  |  20 minuten: € 7,50  |  Leden: € 6,00

Een ideale en gebruiksvriendelijke zonnebank voor de beginnende bruiner. De Advantage 350 zonnebank is voorzien van 38 stuks 100 watt lampen en 3 gezichtsbruiners van 400 watt. Om je verblijf onder de zonnebank aangenaam te maken, zorgt de aanwezige lichaams- & gezichtsventilatie voor voldoende verfrissing. Desgewenst kun je de sterkte ook zelf regelen via het manuele bedieningspaneel. 

Soltron X50  |  15 minuten: € 8,50  |  Leden: € 7,00

Een ideale en gebruiksvriendelijke zonnebank voor de beginnende & middelmatige bruiner. De Soltron X50 zonnebank is voorzien van 120 watt lampen en 3 gezichtsbruiners van 400 watt. Om je verblijf onder de zonnebank aangenaam te maken, is deze bank o.a. uitgerust met lichaams- & gezichtskoeling en een grote eindventilator. Deze ventilatie regelt automatisch het juiste klimaat. Desgewenst kun je de sterkte ook zelf regelen via het gebruiksvriendelijke digitale bedieningspaneel.

Ergoline Advantage 400  |  20 minuten: € 9,00  |  Leden: € 7,50  

Een ideale en gebruiksvriendelijke zonnebank voor de beginnende bruiner. De Advantage 400 zonnebank is voorzien van speciale 100 watt lampen. Je geniet van optimaal ligcomfort dankzij het gerieflijke ligvlak met geïntegreerde hoofdsteun. Speciaal geplaatste lampen zorgen voor een gelijkmatige bruining. Het resultaat? Een mooie egaal bruine kleur over het gehele lichaam! Om je verblijf onder de zonnebank zo aangenaam mogelijk te maken, zorgt de comfort cooling voor voldoende verfrissing. Deze ventilatie regelt automatisch het juiste klimaat. Desgewenst kun je de sterkte ook zelf regelen via het gebruiksvriendelijke digitale bedieningspaneel. De extra gezichtsventilatie geeft de finishing touch!

ERGOLINE EVOLUTION 800  |  20 minuten: € 10,50  |  Leden: € 9,00  

Met de Ergoline 800 kiest u voor een exclusieve zonnebank die garant staat voor een mooi gebruinde huid: van top tot teen. De zonnebank is voorzien van 46 speciale 160 watt lampen voor het lichaam, 13 lampen voor de nek en schouders en 3 gezichtsbruiners. De Ergoline 800 is een bijzonder comfortabele zonnebank om een kleurtje onder op te bouwen. De Climatronic Airconditioning zorgt voor de gewenste temperatuur, welke gedurende de gehele zonnebanksessie constant blijft. De zonnebank is verder voorzien van ventilatietoepassingen, Aqua Fresh nevelsprays en ligvlakkoeling. Om de UV-geur te neutraliseren is de zonnebank standaard uitgerust met Aroma therapie. De Ergoline 800 is met name geschikt voor de gevorderde gebruiker.

BEOORDELINGEN

Claudia Anton Overhorst Van Horck

Ontzettend fijne sportschool. Leuke sfeer en over het algemeen leuk personeel. Het is er superschoon!

Emmy Drost

Inmiddels al aardig wat groepslessen geprobeerd en het is super! de leraren zijn erg begeleidend en helpen je met alles.

Dominique Van Kerkhof

Top gym! Alles is aanwezig wat apparatuur betreft. Gastvrij en gezellig. Voor beginners en gevorderden is er geen betere gym.

24/7 open 365 dagen per jaar.
Altijd de nieuwste en leukste LIVE groepslessen.
Met 1 pas onbeperkt sporten in Barneveld, Ede en Veenendaal!
Heerlijk ontspannen in de sauna of onder de zonnebank!
Transparante en eerlijke prijzen.

Voordelige en flexibele abonnementen.
Gezellige ongedwongen sfeer.
Fitness XL clubs, ruim opgezet zonder wachttijden.
Gekwalificeerd en vriendelijk personeel.
Moderne & allernieuwste fitnessapparatuur.
Gratis heerlijke verfrissende sportdrank!
Gratis fitnessbegeleiding en trainingsschema's.
Gratis parkeren op eigen terrein.
Gratis douchen.
Gratis Wifi.