fbpx

Sportschool Veenendaal

24/7 open 365 dagen per jaar.
Fitness XL Club.
Volledig geklimatiseerde club met nieuwste afzuigsysteem.
Ongekende fitnessmogelijkheden en heel veel apparatuur (Oldschool apparatuur & de nieuwste apparatuur).
Vrij toegankelijke CrossFitness.

Angel’s Gym Veenendaal is een plek waar je in een ontspannen sfeer aan je persoonlijke sportdoelen kan werken. Een gastvrije ruimte voor elke leeftijd en elk sportdoel! Wij verwelkomen je graag bij onze sportschool in Veenendaal. Bij ons kun je begeleiding, leuke groepslessen en mooie tarieven verwachten.

Voordelige en flexibele abonnementen.
Gezellige ongedwongen sfeer.
Ruime openingstijden.
Gezellige Loungebar.
Moderne & allernieuwste fitnessapparatuur.
Gratis op maat gemaakte trainingsschema’s.

Sporten in Veenendaal? Twijfel dan niet om ons te contacteren of langs te komen. Bekijk hoe Angel’s Gym Veenendaal er van binnen uitziet. Omdat wij begrijpen dat je misschien niet meteen een abonnement wilt afsluiten, is het logisch dat je eerst al je vragen wil stellen. Doe dit tijdens de gratis rondleiding in onze gezellige sportschool. Het is een goed moment voor een eerste indruk en een kennismaking. Onze experts helpen je graag verder! 

Voor sporten in Veenendaal hoef je dus niet verder te zoeken. Bij ons vind je een breed en veelzijdig aanbod aan lessen en sportactiviteiten. Denk maar eens aan groepslessen zoals bokszaktraining, ben jij meer een muziekliefhebber? Dan is misschien onze Zumba les meer jouw ding!

Jong of oud, er zit voor iedereen wat leuks bij onze sportschool. Ontdek alle fitnessmogelijkheden in onze clubs. Bij Angel’s Gym heb je altijd de leukste en nieuwste LIVE groepslessen! Ontspan even na je workout in onze sauna of ga even op een mini vakantie onder onze zonnebank.

Kom nu sporten bij dé sportschool van Veenendaal! Schrijf je nu in.

Sportschool Veenendaal
Sporten Veenendaal

Lesrooster Veenendaal

klik op de afbeelding om het te vergroten.

Lesrooster sportschool Veenendaal

Fitness Veenendaal

Ontdek nu al jouw fitnessmogelijkheden bij Angel’s Gym in Veenendaal! Onze sportschool staat bekend om de ontspannen en gezellige sfeer. Je kan jezelf zijn en niemand oordeelt over elkaar. We hebben tenslotte allemaal andere persoonlijke sportdoelen. Kom en bereik je sportdoelen bij ons! Bij ons kun je terecht voor een veelzijdig aanbod aan leuke groepslessen, professionele begeleiding en mooie tarieven.

Ongekende fitnessmogelijkheden zonder wachttijden.
Altijd de nieuwste en leukste LIVE groepslessen.
Heerlijk ontspannen in de sauna of onder de zonnebank!
Gekwalificeerd en vriendelijk personeel.
Transparante en eerlijke prijzen.

Fitnessen in Veenendaal? Aarzel geen moment langer en neem een kijkje in onze moderne en stijlvolle sportschool. Tijdens je rondleiding kun je al je vragen stellen.

We helpen je met alle liefde en denken graag met je mee.

Als je opzoek bent naar een fitnesscentrum in Veenendaal hoef je dus niet verder te zoeken. Vind bij ons een breed en veelzijdig aanbod aan leuke groepslessen! Jong of oud, bij ons vind je zeker iets wat je zal aanspreken. Je kunt hierbij denken aan groepslessen waar je je helemaal kunt uitleven zoals bokszaktraining of erop los dansen met Zumba. Oneindig veel fitnessmogelijkheden dus! Je kan ervan uitgaan dat bij Angel’s Gym je altijd de leukste en nieuwste LIVE groepslessen kan volgen!

Ontspan even na je workout in onze sauna of catch up on your tan onder onze zonnebank!

Kom nu sporten bij dé sportschool van Veenendaal! Schrijf je nu in.

Fitness Veenendaal
Angel's Gym Ongekende fitnessmogelijkheden

Sportaanbod Sportschool Angel’s Gym in Veenendaal

Het sportaanbod bij Sportschool Angel’s Gym is veelzijdig en leuk! Er is genoeg te doen en te ervaren. Bij ons kun je profiteren van onder andere voedingsadvies, fitness, groepslessen, ontspanning en eventueel 1 op 1 personal training.

Doe mee aan een lesje Yoga als je even wilt ontspannen. BBB, als je je summerbody wilt bereiken, Zumba als je even los wil gaan, XCORE als je je hele lichaam wilt trainen, Bokszaktraining als je kracht wilt bevorderen of Spinning als je wilt afslanken/werken aan je conditie.

Wil je eventjes ontspannen nadat je lekker gesport hebt? Kijk dan even naar ons aanbod omtrent het ontspannen. Het is heerlijk om na een workout of een intense groepsles even te ontspannen. Laad even op onder de zonnebank, of neem een lekker drankje in onze sportlounge.
Heb je meer ondersteuning nodig? Dat is helemaal niet gek! Soms kan het een beetje too much zijn met alle vreemde apparaten en lessen. Maar laat dit dan zeker aan ons weten! Je kunt namelijk voor voedingsadvies of personal training bij ons terecht. We helpen je graag verder en kunnen een persoonlijk fitnessprogramma voor je samenstellen. We denken altijd met je mee en willen je graag op stap helpen.

Kom nu sporten bij dé sportschool van Veenendaal! Schrijf je nu in.

Lesrooster Angel’s Gym Veenendaal

Wij van Angel’s Gym houden wel van afwisseling. Er is dus van alles te doen bij Sportschool Angel’s Gym in Veenendaal. Je kan zelf trainen, maar ook meedoen aan een leuke groepsles! Wij zorgen ervoor dat er vaak gastdocenten en nieuwe groepslessen worden gegeven. Zo blijft het sporten leuk en interessant. Ben je benieuwd? Ga dan naar de les die jou het beste aanspreekt. Misschien is dat wel Yoga of is het Spinning? Doe dan mee aan een groepsles! Vind ons uitgebreide lesrooster hier.

Dagpas aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons op Facebook

Angel’s Gym Veenendaal
Groeneveldselaan 8
3903 AZ Veenendaal
0318 303 064
veenendaal@angelsgym.nl
Volg ons op Facebook
Navigeer met Google maps

Maandag (bemande tijden) 08:30-22:00
Dinsdag (bemande tijden) 08:30-22:00
Woensdag (bemande tijden) 08:30-22:00
Donderdag (bemande tijden) 08:30-22:00
Vrijdag (bemande tijden) 08:30-20:00
Zaterdag (bemande tijden) 09:00-14:00
Zondag (bemande tijden) 09:00-14:00

BEOORDELINGEN

Claudia Anton Overhorst Van Horck

Ontzettend fijne sportschool. Leuke sfeer en over het algemeen leuk personeel. Het is er superschoon!

Emmy Drost

Inmiddels al aardig wat groepslessen geprobeerd en het is super! de leraren zijn erg begeleidend en helpen je met alles.

Dominique Van Kerkhof

Top gym! Alles is aanwezig wat apparatuur betreft. Gastvrij en gezellig. Voor beginners en gevorderden is er geen betere gym.

24/7 open 365 dagen per jaar.
Altijd de nieuwste en leukste LIVE groepslessen.
Met 1 pas onbeperkt sporten in Barneveld, Ede en Veenendaal!
Heerlijk ontspannen in de sauna of onder de zonnebank!
Transparante en eerlijke prijzen.

Voordelige en flexibele abonnementen.
Gezellige ongedwongen sfeer.
Fitness XL clubs, ruim opgezet zonder wachttijden.
Gekwalificeerd en vriendelijk personeel.
Moderne & allernieuwste fitnessapparatuur.
Gratis heerlijke verfrissende sportdrank!
Gratis fitnessbegeleiding en trainingsschema's.
Gratis parkeren op eigen terrein.
Gratis douchen.
Gratis Wifi.