fbpx

Sportschool Barneveld

24/7 open, 365 dagen per jaar.
Fitness XL Club.
Volledig geklimatiseerde club met nieuwste afzuigsysteem.
Ongekende fitnessmogelijkheden en heel veel apparatuur.

Bij Sportschool Angel’s Gym in Barneveld kun je uitgaan van een gezellige en ontspannen sfeer. Bij ons kan iedereen ongestoord aan zijn persoonlijke sportdoelen werken. Een warme ruimte voor jong en oud! Kom langs bij ons wij verwelkomen je graag bij onze sportschool in Barneveld. Wil je dus sporten in Barneveld en was je op zoek naar een geschikte sportschool? Dan heb je ons hierbij gevonden. Bel of kom een keer langs voor een eerste indruk en kennismaking. Wat kun je bij ons verwachten? Leuke groepslessen, professionele begeleiding en mooie aanbiedingen!

Voordelige en flexibele abonnementen.
Gezellige ongedwongen sfeer.
Ruime openingstijden.
Gezellige Loungebar.
Moderne & allernieuwste fitnessapparatuur.
Gratis op maat gemaakte trainingsschema’s.

Sporten in Barneveld? Kom een keertje langs en bekijk hoe Angel’s Gym Barneveld er van binnen uitziet en maak kennis! Omdat wij begrijpen dat je misschien niet meteen een abonnement wilt afsluiten, is het logisch dat je eerst al je vragen wil stellen. Doe dit tijdens de gratis rondleiding.

Wij beantwoorden graag al je vragen en denken met je mee.

Wil je dus sporten in Barneveld? Dan hoef je niet verder te zoeken. Vind bij ons een uitgebreid en veelzijdig aanbod aan groepslessen! Yoga voor de rustzoekers en voor de muziekliefhebbers hebben we Zumba. Er zit voor iedereen wel wat leuks tussen in ons brede aanbod.

Ben je jong of oud? Het maakt bij ons niet uit! Er is voor iedereen een geschikte les beschikbaar. Ontdek alle fitnessmogelijkheden in onze clubs. Bij Angel’s Gym heb je altijd de leukste en nieuwste LIVE groepslessen! Ontspan even na je workout in onze sauna of ga even op een mini vakantie onder onze zonnebank.

Kom nu sporten bij dé sportschool van Barneveld! Schrijf je nu in.

Sportschool Barneveld
Sporten Barneveld

Lesrooster Barneveld

klik op de afbeelding om het te vergroten.

Lesrooster sportschool Barneveld

Fitness Barneveld

Fitnessen op jouw manier kan bij Angel’s Gym in Barneveld. Kom terecht in een sportschool waar een gezellige en ontspannen sfeer vanzelfsprekend is. Je kan jezelf zijn en niemand oordeelt over elkaar. We hebben tenslotte allemaal andere persoonlijke sportdoelen. Kom en bereik je sportdoelen bij ons! Bij ons kun je terecht voor een veelzijdig aanbod aan leuke groepslessen, professionele begeleiding en mooie tarieven.

Gratis heerlijke verfrissende sportdrank.
Fitness XL club, ruim opgezet zonder wachttijden.
Altijd de nieuwste en leukste LIVE groepslessen.
Heerlijk ontspannen in de sauna of onder de zonnebank!
Gekwalificeerd en vriendelijk personeel.
Moderne en allernieuwste fitnessapparatuur.

Ontdek oneindige fitnessmogelijkheden bij ons. Aarzel geen moment langer en neem een kijkje in onze moderne en verwelkomende sportschool. Wij snappen het ook als je niet meteen aan een abonnement wilt vastzitten. Daarom nodigen we je graag uit! Kom langs voor een gratis rondleiding en stel al je vragen. Maak kennis met Angel’s Gym. We helpen je graag en denken met je mee!

Bij fitnesscentrum Angel’s Gym te Barneveld kun je ook terecht als je een personal trainer wilt inschakelen. Ook voor personal training ben je bij ons aan het juiste adres. Een professional helpt je dan met het behalen van je persoonlijke sportdoelen. Als je hier vragen over hebt kun je ons altijd contacteren.

Vind een veelzijdig en breed assortiment aan groepslessen bij Angel’s Gym. Voor zowel jong, vrouw, man of vrouw, wij hebben zeker een les die jou zal aanspreken. Van yoga tot spinning wij hebben het. Oneindig veel fitness en groepsles mogelijkheden dus! Je kan ervan uitgaan dat bij Angel’s Gym je altijd de leukste en nieuwste LIVE groepslessen kan volgen!

Geniet ook van onze wellness mogelijkheden. Ontspan even na je workout in onze sauna of ga even onder de zonnebank.

Kom nu sporten bij dé sportschool van Barneveld! Schrijf je nu in.

Fitness Barneveld
Angel's Gym Ongekende fitnessmogelijkheden

Sportaanbod Sportschool Angel’s Gym in Barneveld

Bij ons is één ding zeker en dat is dat ons sportaanbod veelzijdig en leuk is! Bij Angel’s Gym in Barneveld is er genoeg te beleven. Benut alle mogelijkheden. Bij ons kun je ook voor andere dingen terecht dan alleen sporten. Denk maar aan voedingsadvies en ontspanning/wellness. Ook voor sporten hebben we verschillende mogelijkheden. Denk maar aan groepslessen, fitness en eventueel personal training waarbij je samen met jouw personal trainer 1 op 1 aan je sportdoelen gaat werken.

Ons sportaanbod is gebaseerd op de wensen en eisen van onze sporters! Daarom is ons aanbod leuk en veelzijdig. Bij ons kun je profiteren van onder andere voedingsadvies, fitness, groepslessen, ontspanning, wellness en eventueel personal training. Genoeg te ervaren dus!

Wil je je inner rust vinden? Doe dan mee aan een lesje Yoga. Wil je die summerbody goals bereiken? Doe dan mee aan een intense groepsles zoals BBB, Combat of Steps. Wil je even los gaan na een lange week stress? Dan is Zumba misschien wel wat voor jou. Als je je kracht wilt bevorderen is Pump & Power ideaal. Aan je conditie werken? Go Spinning! Je hele lichaam trainen? XCORE is dan je go-to. En nog veel meer!

Bekijk het veelzijdige aanbod aan groepslessen hier.

Je hebt net lekker gesport en bent bezweet en moe. Het eerste wat je wilt is natuurlijk een douche nemen om even van al dat zweet af te komen. Daarna ga je ontspannen. Je gaat naar onze lounge en geniet van een drankje. Je kan ook genieten van een heerlijke mini vakantie onder de zonnebank of even relaxen in onze sauna.
Het kan zijn dat je wat meer ondersteuning nodig hebt. Dat is ook volkomen normaal. Soms kan het intimiderend zijn om als beginner te gaan sporten. Welke lessen moet je volgen en welke apparaten gebruik je om je doel te bereiken? Best ingewikkeld! Daarom kun je bij ons terecht. We helpen je graag met voedingsadvies of met een personal trainer. Samen stel je een persoonlijk fitnessprogramma op. Wij denken met je mee!

Kom nu sporten bij dé sportschool van Barneveld! Schrijf je nu in.

Lesrooster Angel’s Gym Barneveld

Afwisseling is fijn en wij van Angel’s Gym houden er van. Wij willen dat er altijd genoeg te beleven is. Zelf trainen is leuk, maar meedoen aan een groepsles ook! Kom jij ook? Wij zorgen ervoor dat er vaak gastdocenten en nieuwe groepslessen worden gegeven. Zo blijft het sporten leuk en interessant. Ben je benieuwd? Ga dan naar de les die jou het beste aanspreekt. Misschien is dat wel Yoga of is het Spinning? Doe dan mee aan een groepsles! Vind ons uitgebreide lesrooster hier.

Dagpas aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons op Facebook

Angel’s Gym Barneveld
Koolhovenstraat 7
3772 MT Barneveld
0342 490 590
barneveld@angelsgym.nl
Volg ons op Facebook
Navigeer met Google maps

Maandag (bemande tijden) 08:30-22:00
Dinsdag (bemande tijden) 08:30-22:00
Woensdag (bemande tijden) 08:30-22:00
Donderdag (bemande tijden) 08:30-22:00
Vrijdag (bemande tijden) 08:30-20:00
Zaterdag (bemande tijden) 09:00-14:00
Zondag (bemande tijden) 09:00-14:00

BEOORDELINGEN

Claudia Anton Overhorst Van Horck

Ontzettend fijne sportschool. Leuke sfeer en over het algemeen leuk personeel. Het is er superschoon!

Emmy Drost

Inmiddels al aardig wat groepslessen geprobeerd en het is super! de leraren zijn erg begeleidend en helpen je met alles.

Dominique Van Kerkhof

Top gym! Alles is aanwezig wat apparatuur betreft. Gastvrij en gezellig. Voor beginners en gevorderden is er geen betere gym.

24/7 open 365 dagen per jaar.
Altijd de nieuwste en leukste LIVE groepslessen.
Met 1 pas onbeperkt sporten in Barneveld, Ede en Veenendaal!
Heerlijk ontspannen in de sauna of onder de zonnebank!
Transparante en eerlijke prijzen.

Voordelige en flexibele abonnementen.
Gezellige ongedwongen sfeer.
Fitness XL clubs, ruim opgezet zonder wachttijden.
Gekwalificeerd en vriendelijk personeel.
Moderne & allernieuwste fitnessapparatuur.
Gratis heerlijke verfrissende sportdrank!
Gratis fitnessbegeleiding en trainingsschema's.
Gratis parkeren op eigen terrein.
Gratis douchen.
Gratis Wifi.