Groepslessen


Voor de leukste en allernieuwste groepslessen moet je bij Angel’s Gym zijn! Wij bieden een ongekend breed scala aan verschillende groepslessen! Met ons uitgebreide aanbod is er voor jou altijd wel wat te doen en zal verveling ook niet gauw toeslaan. Hieronder vind je een overzicht van al onze groepslessen.

 

PILATES
Pilates is een totaaltraining voor lichaam en geest en wordt in een groepsles beoefend. Gedurende een 45 minuten durende Pilates les krijg je een body-mind training met een aaneenschakeling van oefeningen die op matjes wordt uitgevoerd en die ervoor zorgt dat je spieren sterker en leniger worden.

Pilates is geschikt voor iedereen (jong en oud) die op zijn eigen niveau op verantwoorde wijze wil werken aan een sterkere rug, plattere buik en strakke benen en billen.

 

YOGA
Een gezonde geest in een gezond lichaam d.m.v. Yoga. De oorsprong van Yoga vinden we in het verre oosten waar vele mensen vormen als Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen.

Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Yoga kan er toe bijdragen dat je rugklachten en gewrichtsklachten verminderen.

 

bbb
BBB
BBB is een groepsles waarbij het accent van de training ligt op de verbetering van het algemene uithoudingsvermogen (conditie) en (spier) training van Buik, Benen en Billen. BBB is bijna voor iedereen geschikt die het leuk vindt om op opzwepende muziek te werken aan de conditie en het figuur.

Een BBB les is een afwisselende manier van trainen en pakt de probleemzones van vrouwen aan.

 

ZUMBA
Ga helemaal los met zumba bij Angel’s Gym!

Je kunt kiezen uit een Zumba Gold en een Zumba Dance les. Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Reggaeton, maar ook Flamenco, Hiphop en Belly dance. Zumba is de workout om op een leuke en nieuwe manier snel gewicht te verliezen en je fit te houden.

 

ZUMBA GOLD
In navolging op het enorme Zumba succes, bieden wij ook Zumba Gold aan!

Zumba Gold is een fitness workout op dynamische Latin muziek vol unieke en exotische danspassen. De Zumba Gold les heeft in tegenstelling tot de gewone Zumba les een rustiger tempo en is bedoeld voor beginners, actieve ouderen die jong van geest zijn en alle andere deelnemers die speciale aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle workout.

 

STRONG
Een fitness ervaring als geen ander!

Strong is een total bodyworkout. Door de hoge intensiteit training verbrand je veel calorieën, zelfs nog lang na de workout. Daarnaast werk je met je eigen lichaamsgewicht waardoor je spieruithoudings- en krachtvermogen verbeterd en je je lichaam in shape brengt.

Fun, progressie en uitdaging staat garant met deze workout.

 

X-DANCE
X-Dance is een groepstraining waarbij je enorm veel dansplezier hebt, terwijl je de calorieën aan het verbranden bent. Tijdens de les dans je op jouw niveau van de ene dansstijl naar de andere dansstijl: Latin, Hip Hop en Streetdance.

X-Dance is een superdynamische les vol heerlijke en stoere moves waarbij we niet vergeten jou te laten zweten.

 

X-PLODE
X-Plode is een high intensity training die je kracht en uithoudingsvermogen, binnen korte tijd, explosief laat toenemen. Door de afwisselende bewegingen en oefeningen, die in een hoog tempo worden uitgevoerd, verbrandt je in korte tijd veel calorieën. De les is een total body workout, waarbij je calorieën verbrand en tegelijkertijd je lichaam vorm geeft. In deze les staan levels centraal en is om die reden voor een ieder toegankelijk. Tijdens deze les komen er veel ren- en springvormen voorbij en wordt het shapen van je bovenlichaam en je core niet vergeten.

 

HIIT
HIIT Training geeft je door een combinatie van kracht- en conditietraining in slechts 30 minuten een fullbody workout! Tijdens deze les wordt er op opzwepende muziek met een minimale tijdinvestering, een maximaal resultaat behaald, én zal je het uiterste uit jezelf halen.
HITT training zorgt ervoor dat je je sneller super fit voelt, je harder traint en het langer volhoudt, je grenzen verlegt, je uren na de training nog calorieën verbrandt en je strakker wordt. Deze les is een aanvulling op elk trainingsschema!

 

POWERPUMP
PowerPump is één van de snelste manieren om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint is er geen kans op een enorme spiertoename. Wel zullen je spieren mooier van vorm worden en steviger aanvoelen.
PowerPump is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Fitness oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografiëen is de basis van PowerPump.

 

W.O.D.W.O.D. – Workout of the day
W.O.D. is een manier van trainen waarbij iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, zijn algemene fitheid kan verbeteren. In zo’n 60 minuten worden alle spiergroepen aangesproken en wordt het hele lichaam getraind op kracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen. De les is zeer geschikt voor mannen als voor vrouwen en doordat er in een relatief kleine groep wordt getraind, krijg je alle aandacht en feedback die je nodig hebt. Kortom, er is geen goedkopere manier van personal training die voor zoveel resultaat zorgt! Elke les een andere workout! Zo heb je nooit dezelfde training!

 

BURN
Deze ultieme workout is voor de Body U Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining in één. Tijdens de BURN-workout kun je gebruik maken van de extra tool XCO-trainers. Deze twee aluminium buisjes gevuld met grit, zorgen ervoor dat je tijdens de BURN workout aanzienlijk meer kilocalorieën verbrandt dan wanneer je zonder deze buizen zou trainen.

 

XCORE
In 45 minuten je hele lichaam trainen: conditie, spieren en bindweefsel. Je verbrand calorieën en het is de optimale buik/rug (core) workout. De XCORE workouts zijn gericht op snel en zo effectief mogelijk resultaat. Je spant constant je hele lichaam aan om in balans te blijven, want het grit in de buis wilt doorschieten en dat moet je tegenhouden. Wanneer je de buis beweegt stimuleer je bij de heengaande beweging altijd de teruggaande beweging. Dit noemen we ‘Reactive Impact’. Deze training is geschikt voor iedereen, omdat je zelf de maat van de XCO-trainer kiest. Je bepaald dus zelf de intensiteit.

 

BOKSZAKTRAINING
Bokszaktraining; de ultieme workout! Lekker boksen, trappen en verschillende combinaties.

Man of vrouw, jong of oud, beginner of gevorderde: bokszaktraining is door iedereen te beoefenen. De intensiteit van de bokszaktraining geeft je vetverbranding een boost, is goed voor spieren, zenuwstelsel en bloedsomloop en bevordert je kracht en uithoudingsvermogen. Kortom, bokszaktraining maakt je gezond, fit en sterk.

 

SPINNING
Spinning is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training. Spinning is voor iedereen die doelgericht wil trainen en ook wil werken aan een topconditie. De coach motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

 

KICKBOKSEN
De meest populaire vechtsport van Nederland! Niet voor watjes! Schoppen, slaan, werpen, vegen: niet álles, maar er mag wel héél veel bij kickboksen. Bokshandschoenen, een tok, een mondbeschermer, bandage en scheenbeschermers voorkomen (ernstige) blessures.
Kickboksen is een workout waarmee je je explosiviteit, kracht, snelheid, lenigheid, conditie en reactievermogen verbetert. Door middel van technieken uit het boksen en karate leer je tevens zelfverdediging. Kickboksen geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen en weerbaarheid!

 

PADS TRAINING
Ben je op zoek naar een uitdagende, leuke en effectieve training waarin je je lekker kunt uitleven?
Dan is Pads Training zeker wat voor je. Lekker op hoog tempo allerlei stoot en trap technieken uitvoeren op kussens (pads). Het is een leuke en effectieve manier om niet alleen je conditie te verbeteren, maar ook je kracht , lenigheid en coördinatie. Pads Training is voor iedereen geschikt en daarnaast is het een erg effectieve les om zeer uitlopende trainingsdoelen te bereiken.

 

MMA
Ook kun je bij ons terecht voor Mixed Martial Arts. Deze multidisciplinaire vechtsport, die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten zoals worstelen, grappling, judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen, boksen, en jiujitsu is te beoefenen in een ongedwongen en relaxte sfeer onder leiding van een ervaren instructeur. Naast dat het een lekkere training is geeft MMA een enorme boost aan je zelfvertrouwen en weerbaarheid!