fbpx

Groepslessen

Voor de leukste en allernieuwste groepslessen moet je bij Angel’s Gym zijn! Wij bieden een ongekend breed scala aan verschillende groepslessen! Met ons uitgebreide aanbod is er voor jou altijd wel wat te doen en zal verveling ook niet gauw toeslaan. Hieronder vind je een overzicht van al onze groepslessen.

Nu inschrijven

ClubYoga

Een gezonde geest in een gezond lichaam d.m.v. Yoga. De oorsprong van Yoga vinden we in het verre oosten waar vele mensen vormen als Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen.
Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Yoga kan er toe bijdragen dat je rugklachten en gewrichtsklachten verminderen.

Hatha Yoga

Tijdens deze les werk je aan je kracht, flexibiliteit en balans op een ontspannen en bewuste manier. Hatha Yoga is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en biedt een breed scala aan oefeningen en houdingen.
Tijdens de les krijg je begeleiding van onze yogadocenten, zodat je het meeste uit je training kunt halen. Hatha Yoga is niet alleen goed voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je mentale welzijn. Door je te concentreren op je ademhaling en de houdingen, kun je stress verminderen en innerlijke rust vinden.

BBB - Bodyfit

Pilates

Pilates helpt bij het verbeteren van de houding, coördinatie, balans, kracht, flexibiliteit en ademhaling. Het is een workout die de nadrukt legt op diepe spieren, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede houding. Je werkt vanuit “de kern”, namelijk je core, het centrum van je lichaam. Een sterke kern geeft je met elke activiteit meer kracht en balans en vermindert het risico op blessures. Bij een sessie Pilates zal de focus op body and mind zijn. Na een sessie Pilates is je hoofd leeg en het lichaam soepel en in balans.

BBB - Bodyfit

BBB

BBB is een groepsles waarbij het accent van de training ligt op de verbetering van het algemene uithoudingsvermogen (conditie) en (spier) training van Buik, Benen en Billen. BBB is bijna voor iedereen geschikt die het leuk vindt om op opzwepende muziek te werken aan de conditie en het figuur.

Een BBB les is een afwisselende manier van trainen en pakt de probleemzones van vrouwen aan.

Zumba

Zumba

Ga helemaal los met zumba bij Angel’s Gym!

Je kunt kiezen uit een Zumba Gold en een Zumba Dance les. Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Reggaeton, maar ook Flamenco, Hiphop en Belly dance. Zumba is de workout om op een leuke en nieuwe manier snel gewicht te verliezen en je fit te houden.

Zumba gold

Steps

Op heerlijke muziek je lekker in het zweet werken? Niets voor niets is Steps sinds de jaren ‘80, waarbij je dus op muziek een verhoogd platform op- en afstapt, ontzettend populair. Steps zorgt voor een intensieve training van je benen, billen en core.

Tijdens de Steps les volg je verschillende choreografieën op opzwepende muziek, waardoor je ook je coördinatie en balans verbetert.

Cardiofun

Booty

Booty is geschikt voor iedereen die nét dat beetje extra aandacht wil besteden aan het verstevigen van de been- en bilspieren. Deze groepstraining is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het trainingsniveau, omdat de oefeningen in intensiteit en moeilijkheidsgraad worden opgebouwd. De ruime variatie aan oefeningen en de wisselende energie in de muziek, zorgen voor een ware belevenis tijdens de training en omdat we zeer doelgericht te werk gaan, zul je snel resultaat bemerken. De kracht in de benen en billen neemt snel toe. Je gaat gegarandeerd de les uit met goed getrainde billen en benen!

Clubpower

ClubPower

ClubPower is één van de snelste manieren om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint is er geen kans op een enorme spiertoename. Wel zullen je spieren mooier van vorm worden en steviger aanvoelen. ClubPower is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Fitness oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografiëen is de basis van ClubPower.

Functionele training

Functionele Training

Functional Training is een manier van trainen waarbij iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, zijn algemene fitheid kan verbeteren. In 30 minuten worden alle spiergroepen aangesproken en wordt het hele lichaam getraind op kracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen. De les is zeer geschikt voor mannen als voor vrouwen en doordat er in een relatief kleine groep wordt getraind, krijg je alle aandacht en feedback die je nodig hebt. Kortom, er is geen goedkopere manier van personal training die voor zoveel resultaat zorgt! Elke les een andere workout! Zo heb je nooit dezelfde training!

Burn

Deze ultieme workout is voor de Body U Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining in één. Tijdens de BURN-workout kun je gebruik maken van de extra tool XCO-trainers. Deze twee aluminium buisjes gevuld met grit, zorgen ervoor dat je tijdens de BURN workout aanzienlijk meer kilocalorieën verbrandt dan wanneer je zonder deze buizen zou trainen.

Xcore

In 45 minuten je hele lichaam trainen: conditie, spieren en bindweefsel. Je verbrand calorieën en het is de optimale buik/rug (core) workout. De XCORE workouts zijn gericht op snel en zo effectief mogelijk resultaat. Je spant constant je hele lichaam aan om in balans te blijven, want het grit in de buis wilt doorschieten en dat moet je tegenhouden. Wanneer je de buis beweegt stimuleer je bij de heengaande beweging altijd de teruggaande beweging. Dit noemen we ‘Reactive Impact’. Deze training is geschikt voor iedereen, omdat je zelf de maat van de XCO-trainer kiest. Je bepaald dus zelf de intensiteit.

Bokszaktraining

Bokszaktraining

Bokszaktraining; de ultieme workout! Lekker boksen, trappen en verschillende combinaties.

Man of vrouw, jong of oud, beginner of gevorderde: bokszaktraining is door iedereen te beoefenen. De intensiteit van de bokszaktraining geeft je vetverbranding een boost, is goed voor spieren, zenuwstelsel en bloedsomloop en bevordert je kracht en uithoudingsvermogen. Kortom, bokszaktraining maakt je gezond, fit en sterk.

Spinning

Spinning is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training. Spinning is voor iedereen die doelgericht wil trainen en ook wil werken aan een topconditie. De coach motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

Combat

Tijdens deze les werk je aan je conditie en kracht door middel van diverse vechtsporttechnieken, zoals kickboksen, karate en boksen. Combat is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en biedt eindeloos veel variatie.
Tijdens de les krijg je begeleiding van onze instructeurs, waardoor je het maximale uit je workout haalt. Bovendien is BodyCombat ook goed voor je mentale gezondheid, omdat je tijdens de workout je hoofd leeg kunt maken en stress kunt verminderen.

Pads training

50+ Fit

Speciaal voor onze 50+ leden hebben we een leuke en energieke groepsles waarbij je kunt werken aan je kracht, conditie en flexibiliteit. De intensiteit van deze les is ietswat aangepast aan de deelnemers en onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat de oefeningen geschikt zijn voor alle fitnessniveaus, dus iedereen kan meedoen! Dus ben je op zoek naar een sportieve groepsles waarbij je met leeftijdgenoten in een gezellige en ongedwongen sfeer aan je gezondheid werkt, dan is dit een zeer geschikte les.

BEOORDELINGEN

Claudia Anton Overhorst Van Horck

Ontzettend fijne sportschool. Leuke sfeer en over het algemeen leuk personeel. Het is er superschoon!

Emmy Drost

Inmiddels al aardig wat groepslessen geprobeerd en het is super! de leraren zijn erg begeleidend en helpen je met alles.

Dominique Van Kerkhof

Top gym! Alles is aanwezig wat apparatuur betreft. Gastvrij en gezellig. Voor beginners en gevorderden is er geen betere gym.

24/7 open 365 dagen per jaar.
Altijd de nieuwste en leukste LIVE groepslessen.
Met 1 pas onbeperkt sporten in Barneveld, Ede en Veenendaal!
Heerlijk ontspannen in de sauna of onder de zonnebank!
Transparante en eerlijke prijzen.

Voordelige en flexibele abonnementen.
Gezellige ongedwongen sfeer.
Fitness XL clubs, ruim opgezet zonder wachttijden.
Gekwalificeerd en vriendelijk personeel.
Moderne & allernieuwste fitnessapparatuur.
Gratis heerlijke verfrissende sportdrank!
Gratis fitnessbegeleiding en trainingsschema's.
Gratis parkeren op eigen terrein.
Gratis douchen.
Gratis Wifi.