fbpx

Groepslessen

Voor de leukste en allernieuwste groepslessen moet je bij Angel’s Gym zijn! Wij bieden een ongekend breed scala aan verschillende groepslessen! Met ons uitgebreide aanbod is er voor jou altijd wel wat te doen en zal verveling ook niet gauw toeslaan. Hieronder vind je een overzicht van al onze groepslessen.

Nu inschrijven

ClubYoga

Een gezonde geest in een gezond lichaam d.m.v. Yoga. De oorsprong van Yoga vinden we in het verre oosten waar vele mensen vormen als Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen.

Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Yoga kan er toe bijdragen dat je rugklachten en gewrichtsklachten verminderen.

BBB - Bodyfit

Pilates

Pilates helpt bij het verbeteren van de houding, coördinatie, balans, kracht, flexibiliteit en ademhaling. Het is een workout die de nadrukt legt op diepe spieren, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede houding. Je werkt vanuit “de kern”, namelijk je core, het centrum van je lichaam. Een sterke kern geeft je met elke activiteit meer kracht en balans en vermindert het risico op blessures. Bij een sessie Pilates zal de focus op body and mind zijn. Na een sessie Pilates is je hoofd leeg en het lichaam soepel en in balans.

BBB - Bodyfit

BBB

BBB is een groepsles waarbij het accent van de training ligt op de verbetering van het algemene uithoudingsvermogen (conditie) en (spier) training van Buik, Benen en Billen. BBB is bijna voor iedereen geschikt die het leuk vindt om op opzwepende muziek te werken aan de conditie en het figuur.

Een BBB les is een afwisselende manier van trainen en pakt de probleemzones van vrouwen aan.

Zumba

Zumba

Ga helemaal los met zumba bij Angel’s Gym!

Je kunt kiezen uit een Zumba Gold en een Zumba Dance les. Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Reggaeton, maar ook Flamenco, Hiphop en Belly dance. Zumba is de workout om op een leuke en nieuwe manier snel gewicht te verliezen en je fit te houden.

Zumba gold

Zumba gold

In navolging op het enorme Zumba succes, bieden wij ook Zumba Gold aan!

Zumba Gold is een fitness workout op dynamische Latin muziek vol unieke en exotische danspassen. De Zumba Gold les heeft in tegenstelling tot de gewone Zumba les een rustiger tempo en is bedoeld voor beginners, actieve ouderen die jong van geest zijn en alle andere deelnemers die speciale aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle workout.

Cardiofun

CardioFun

CardioFun is een high intensity training die je kracht en uithoudingsvermogen, binnen korte tijd, explosief laat toenemen. Door de afwisselende bewegingen en oefeningen, die in een hoog tempo worden uitgevoerd, verbrandt je in korte tijd veel calorieën. De les is een total body workout, waarbij je calorieën verbrand en tegelijkertijd je lichaam vorm geeft. In deze les staan levels centraal en is om die reden voor een ieder toegankelijk. Tijdens deze les komen er veel ren- en springvormen voorbij en wordt het shapen van je bovenlichaam en je core niet vergeten.

Clubpower

ClubPower

ClubPower is één van de snelste manieren om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint is er geen kans op een enorme spiertoename. Wel zullen je spieren mooier van vorm worden en steviger aanvoelen. ClubPower is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Fitness oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografiëen is de basis van ClubPower.

Functionele training

Functionele Training

Functional Training is een manier van trainen waarbij iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, zijn algemene fitheid kan verbeteren. In 30 minuten worden alle spiergroepen aangesproken en wordt het hele lichaam getraind op kracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen. De les is zeer geschikt voor mannen als voor vrouwen en doordat er in een relatief kleine groep wordt getraind, krijg je alle aandacht en feedback die je nodig hebt. Kortom, er is geen goedkopere manier van personal training die voor zoveel resultaat zorgt! Elke les een andere workout! Zo heb je nooit dezelfde training!

Burn

Deze ultieme workout is voor de Body U Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining in één. Tijdens de BURN-workout kun je gebruik maken van de extra tool XCO-trainers. Deze twee aluminium buisjes gevuld met grit, zorgen ervoor dat je tijdens de BURN workout aanzienlijk meer kilocalorieën verbrandt dan wanneer je zonder deze buizen zou trainen.

Xcore

In 45 minuten je hele lichaam trainen: conditie, spieren en bindweefsel. Je verbrand calorieën en het is de optimale buik/rug (core) workout. De XCORE workouts zijn gericht op snel en zo effectief mogelijk resultaat. Je spant constant je hele lichaam aan om in balans te blijven, want het grit in de buis wilt doorschieten en dat moet je tegenhouden. Wanneer je de buis beweegt stimuleer je bij de heengaande beweging altijd de teruggaande beweging. Dit noemen we ‘Reactive Impact’. Deze training is geschikt voor iedereen, omdat je zelf de maat van de XCO-trainer kiest. Je bepaald dus zelf de intensiteit.

Bokszaktraining

Bokszaktraining

Bokszaktraining; de ultieme workout! Lekker boksen, trappen en verschillende combinaties.

Man of vrouw, jong of oud, beginner of gevorderde: bokszaktraining is door iedereen te beoefenen. De intensiteit van de bokszaktraining geeft je vetverbranding een boost, is goed voor spieren, zenuwstelsel en bloedsomloop en bevordert je kracht en uithoudingsvermogen. Kortom, bokszaktraining maakt je gezond, fit en sterk.

Spinning

Spinning is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training. Spinning is voor iedereen die doelgericht wil trainen en ook wil werken aan een topconditie. De coach motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

Kickboksen

De meest populaire vechtsport van Nederland! Niet voor watjes! Schoppen, slaan, werpen, vegen: niet álles, maar er mag wel héél veel bij kickboksen. Bokshandschoenen, een tok, een mondbeschermer, bandage en scheenbeschermers voorkomen (ernstige) blessures. Kickboksen is een workout waarmee je je explosiviteit, kracht, snelheid, lenigheid, conditie en reactievermogen verbetert. Door middel van technieken uit het boksen en karate leer je tevens zelfverdediging. Kickboksen geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen en weerbaarheid!

Pads training

Pads training

Ben je op zoek naar een uitdagende, leuke en effectieve training waarin je je lekker kunt uitleven?

Dan is Pads Training zeker wat voor je. Lekker op hoog tempo allerlei stoot en trap technieken uitvoeren op kussens (pads). Het is een leuke en effectieve manier om niet alleen je conditie te verbeteren, maar ook je kracht , lenigheid en coördinatie. Pads Training is voor iedereen geschikt en daarnaast is het een erg effectieve les om zeer uitlopende trainingsdoelen te bereiken.

BEOORDELINGEN

Claudia Anton Overhorst Van Horck

Ontzettend fijne sportschool. Leuke sfeer en over het algemeen leuk personeel. Het is er superschoon!

Emmy Drost

Inmiddels al aardig wat groepslessen geprobeerd en het is super! de leraren zijn erg begeleidend en helpen je met alles.

Dominique Van Kerkhof

Top gym! Alles is aanwezig wat apparatuur betreft. Gastvrij en gezellig. Voor beginners en gevorderden is er geen betere gym.

Ongekende fitnessmogelijkheden zonder wachttijden.
Altijd de nieuwste en leukste LIVE groepslessen.
Heerlijk ontspannen in de sauna of onder de zonnebank!
Gekwalificeerd en vriendelijk personeel.
Transparante en eerlijke prijzen.

Voordelige en flexibele abonnementen.
Gezellige ongedwongen sfeer.
Ruime openingstijden.
Gezellige Loungebar.
Moderne & allernieuwste fitnessapparatuur.

24/7 open 365 dagen per jaar.
Gratis parkeren op eigen terrein.
Gratis douchen.
Gratis Wifi.