Fitness


img_5805Als jij een ware fitnessfanaat bent en maar geen genoeg kunt krijgen van de fitnesstoestellen, gewichten en dumbells dan moet je bij Angel’s Gym zijn.

Angel’s Gym bied je namelijk ongekende mogelijkheden op het gebied van (cardio)fitness en krachttraining en dat in een gezellige ongedwongen ambiance en uiteraard onder professionele begeleiding. Onze fitnessaccommodaties zijn uitgerust met de allerbeste fitnessapparaten van exclusieve A-Merken zoals Technogym, Panatta, Nautilus, Hammer Strength, Precor, etc.

Angel’s Gym beschikt over een ruime fitnessaccommodaties waarbij je gebruik kunt maken van cardio- en krachtapparatuur voor zowel boven- als onderlichaam. Een cardio sessie afwerken waarbij je naar je favoriete TV programma kijkt of even goed uitrazen in het krachthonk waarbij de dumbells oplopen tot zelfs 80KG? Dat kan in onze ruim opgezette fitnessaccommodaties met meer dan 135 fitnessapparaten per club!

Indien gewenst ontvang je van onze professionele fitnessbegeleiders geheel gratis een op maat gemaakte trainingsschema, waarbij je wensen en doel centraal staan.