Ontspanning


zonnebank-soltronHEERLIJK GENIETEN ONDER DE ZONNEBANK

Ben je op zoek naar zon, vitamine D, ontspanning en een gezonde kleur?

Bij Angel’s Gym kun je lekker en verantwoord genieten onder één van onze professionele zonnebanken. Gebruik van de zonnebank heeft een prettig en positief effect op je lichaam. Als de zon er even niet is, kun je toch even wat energie opdoen en een lekker kleurtje krijgen onder de zonnebank.

 

sky-spa-dix30[1]LEKKER RELAXEN IN ONZE SAUNA’S

Na inspanning is het tijd voor ontspanning!

En dat gaat prima in de Finse of infrarood sauna! De verschillende sauna’s hebben een positief effect op zowel je lichaam als geest. Daarna even afkoelen onder een ijskoude douche en nog even lekker nagenieten onder het genot van een drankje in onze lounge is de perfecte afsluiter van een heerlijke sportavond. Uiteraard beschikt Angel’s Gym over gratis Wifi!

 

1382748023[1]MASSAGE

Als lid bij Angel’s Gym kun je uitstekend terecht voor verschillende soorten massage’s bij één van onze ervaren masseurs. Je kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een sportmassage of een ontspanningsmassage. In deze toch al drukke tijden waarin we veel moeten is een massage een goede uitkomst voor als je een moment van rust voor jezelf wilt en na een inspanning zoals sporten is het ook goed om voor een massage te kiezen. Tijdens de massage moet je helemaal niets en dat geeft een heerlijk gevoel!