fbpx

Jeugdlessen

Voor de leukste en stoerste jeugdlessen ga je naar Angel’s Gym! Wij bieden veel verschillende lessen aan voor de jeugd. Ben je bijvoorbeeld gek op dansen of wil je een stoere sport als kickboksen beoefenen, dan kan dat allemaal bij Angel’s Gym. Zo zijn de meest voorkomende dansvormen bij ons te volgen en aan het einde van het seizoen houden we ieder jaar een spetterende voorstelling in het theater de Lampegiet.

Jeugdlessen voor jong en oud, van kickboksen tot aan HipHop!
Heerlijk ontspannen in de sauna of onder de zonnebank!
Ongekende fitnessmogelijkheden in onze clubs!
Bij Angel’s Gym altijd de nieuwste en leukste LIVE groepslessen!

Bij Angel’s Gym hebben we al hele jonge dansers van 2 jaar, maar we hebben ook jongens en meiden die aan kickbokswedstrijden meedoen! Het kan allemaal bij Angel’s Gym!

Hieronder vind je een overzicht van al onze jeugdlessen.

Dagpas aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dreumesdans

Dreumesdans is een dans/bewegingsvorm voor kinderen tot 3 jaar die zelfstandig kunnen lopen.
Kinderen bewegen, dansen, zingen en spelen graag en veel. Samen met mama, papa, opa, oma of verzorger, maken de kinderen in deze les kennis met bewegen en dansen op muziek. Danslessen voor je kindje stimuleren zijn/haar motoriek. Luisteren naar en meezingen met liedjes stimuleert de spraak- en taalontwikkeling van het kind. Je kind is lekker in beweging en ontmoet leeftijdgenootjes. En natuurlijk is het gewoon ontzettend leuk om samen met je zoon of dochter te dansen!

Peuterdans

Wiebelende schouders, stapjes op de maat van de muziek, klappen in de handen en een stralende lach. Herkent u dit bij uw kind? Dan kunt u bij ons terecht voor Peuterdans. Deze les is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 2,5 tot 3,5 jaar en in deze les zijn we 45 minuten bezig met verschillende danscombinaties, coördinatie en natuurlijk hebben we dan veel plezier! Na verloop van tijd als de coördinatie al wat beter is en wat meer dansjes mogelijk zijn leren de kinderen dansjes op de muziek wat op dat moment hot is.

Kleuterdans

Spelenderwijs danstechniek aanleren op leuke muziek voor kinderen van 3,5 tot 5 jaar. Dat is kleuterdans! In de les wordt aandacht besteed aan verschillende dansstijlen. Het kind wordt gestimuleerd om zijn bewegingsmogelijkheden te ontwikkelen en te ontplooien.
Door middel van vrij bewegen en eenvoudige oefeningen ontdekt het kind zijn lichaam, de ruimte, zijn emoties en is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van zijn muzikaliteit en coördinatie

Kidsdance

Kidsdance is een afwisselend beweeg- en dansprogramma, speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijdscategorie 5 tot 7 jaar. De jonge “kidsdancers” bewegen, spelen en dansen vooral op leuke muziek. Het programma sluit aan bij de belevingswereld en motorische mogelijkheden van de kinderen. Op swingende muziek worden leuke dansen aangeleerd met bewegingen die je ook op televisiekanalen ziet zoals MTV en TMF. Hiphop, slide, bounce.…je leert het allemaal en je legt hiermee alvast de basis voor onze hiphop lessen.

Streetdance

Je kent ze vast wel, de videoclips van bekende artiesten uit Amerika. Steeds meer zangers en zangeressen promoten hun liedjes met clips waarin ze nieuwe dansen laten zien. Het is natuurlijk geweldig leuk als je met ze mee kan doen. Tijdens de streetdance les wordt er gedanst op verschillende dansstijlen zoals: Salsa, Streetdance, Afrikaanse dans en Hip Hop e.d. De danspassen worden stapje voor stapje aangeleerd. Hierbij is niet alleen de technische kant, maar ook het dansplezier erg belangrijk. Voordat je het weet dans je net zo goed als de sterren in de clips op televisie.

Streetjazz

Streetjazz is een mengeling tussen streetdance en jazzdance. Tijdens deze les wordt er op een swingende manier gewerkt aan de techniek, lichaamshouding, coördinatie, goede conditie en een danscombinatie.
Zo leer je hippe choreografieën op Top 40 muziek en de danstechnieken vanuit jazzdance. De mix van beide stijlen maken een leuke, uitdagende en afwisselende les. 
Streetjazz is een funky dansles!

Moderne dans

Moderne dans omarmt een variatie van danstechnieken ontwikkeld in de 20e eeuw. Moderne dans gebruikt puur menselijke emoties als bewegingsuitgangsvorm en emoties kun je op duizend en één manieren uiten. Het gebruikt dan ook alledaagse natuurlijke bewegingen van het menselijk lichaam in de basis van de techniek. Bewegingen als: draaien, rennen, vallen, lopen, springen, hurken, rollen, etc. Dit alles maakt het vrijer, meer ontspannend en aardser om te dansen dan bij andere dansstijlen. Het is een dansvorm waarbij expressie en improvisatie net zo belangrijk is als danstechniek.

Hiphop

Hiphop is een culturele beweging, vooral bekend als muziekstijl. Ze is ontstaan in de jaren zeventig in New York, en dan voornamelijk in de arme wijk The Bronx, die destijds bewoond werd door vooral Afro-Amerikanen en latino’s. Uit de hiphop cultuur komen verschillende dansstijlen voort. Lyrical Hiphop, Housedance, Streetdance, Breakdance, Locking, Popping. Bij Angel’s Gym worden al deze dansstijlen samengevoegd in de les hiphop. Tijdens deze intensieve les wordt er gewerkt aan een goede conditie en aan een danscombinatie.

Bootcamp kids

Bootcamp 4 Kids is een sportieve en uitdagende activiteit, die gebaseerd is op kracht/conditie en FUN. We zorgen altijd dat buiten het harde werken om het stukje FUN bovenaan staat. Tijdens de activiteiten komt veel sport & spel aan bod, zodat de kids niet door hebben dat ze echt aan het trainen zijn.

Bootcamp 4 Kids bij Angel’s Gym = Stoer, Fun, Samen, Sterk, Sportief, Gek, Hip, Spel, Kicken, Heftig en Cool!!

Kickboksen kids

Mag je kind best wel wat meer zelfvertrouwen krijgen? Moet je kind afvallen of heeft je kind een overschot aan energie? Dan ben je bij Angel’s Gym aan het juiste adres. Wij weten heel erg goed raad met dit soort kinderen. Kickboksen is een gedisciplineerde sport waarbij respect een belangrijk element is. Kickboksen is bij ons al te beoefenen vanaf 6 jaar en ieder kind is welkom en zal begeleid worden in de training op zijn/haar niveau. Tevens bestaat bij ons de mogelijkheid om deel te nemen aan kickbokswedstrijden!

BEOORDELINGEN

Claudia Anton Overhorst Van Horck

Ontzettend fijne sportschool. Leuke sfeer en over het algemeen leuk personeel. Het is er superschoon!

Emmy Drost

Inmiddels al aardig wat groepslessen geprobeerd en het is super! de leraren zijn erg begeleidend en helpen je met alles.

Dominique Van Kerkhof

Top gym! Alles is aanwezig wat apparatuur betreft. Gastvrij en gezellig. Voor beginners en gevorderden is er geen betere gym.

Ongekende fitnessmogelijkheden zonder wachttijden.
Altijd de nieuwste en leukste LIVE groepslessen.
De leukste en stoerste jeugdlessen.
Heerlijk ontspannen in de sauna of onder de zonnebank!
Gekwalificeerd en vriendelijk personeel.
Transparante en eerlijke prijzen.

Voordelige en flexibele abonnementen.
Gezellige ongedwongen sfeer.
Ruime openingstijden.
Gezellige Loungebar.
Moderne & allernieuwste fitnessapparatuur.
Gratis op maat gemaakte trainingsschema's.

24/7 open 365 dagen per jaar.
Gratis parkeren op eigen terrein.
Gratis fysio voor alle leden.
Gratis douchen.
Gratis kinderopvang.
Gratis Wifi.