Fitness

Als jij een ware fitnessfanaat bent en maar geen genoeg kunt krijgen van de fitnesstoestellen, gewichten en dumbells dan moet je bij Angel's Gym zijn.

Angel's Gym bied je namelijk ongekende mogelijkheden op het gebied van fitness en bodybuilding en dat in een gezellige ongedwongen ambiance en uiteraard onder professionele begeleiding. Onze fitnessaccommodatie is uitgerust met de allerbeste fitnessapparaten van exclusieve A-Merken zoals Technogym, Panatta, Nautilus, Hammer Strength, etc.

Angel's Gym beschikt over een ruime fitnessaccommodatie waarbij je gebruik kunt maken van cardio- en krachtapparatuur voor zowel boven- als onderlichaam. Een cardio sessie afwerken waarbij je naar je favoriete TV programma kijkt of even goed uitrazen in het krachthonk waarbij de dumbells oplopen tot zelfs 80KG? Dat kan in onze ruim opgezette fitnessaccommodatie met meer dan 130 fitnessapparaten!

Indien gewenst ontvang je van onze professionele fitnessbegeleiders geheel gratis een op maat gemaakte trainingsschema, waarbij je wensen en doel centraal staan.